6 januari 2016

Kunst

Lieve lezers,

Vandaag ben ik weer terug bij de ‘gewone’ kleuren: dus weg van alleen maar blauw, rood en geel. Ik miste de helderheid van de andere kleuren – het experiment is hoe dan ook geslaagd, want ik heb weer wat geleerd.

Vandaag weer verder gegaan op 20/20 cm. Nogal een worsteling gek genoeg: veel ‘herstelwerkzaamheden’.. Ik denk dat ik misschien morgen maar weer eens aan de slag moet met mijn ‘5-minutepaintings’: met de overgebleven verf in 5 minuten maar wat aanrommelen. Niet met het oog om een ‘af’ stuk werk aan te leveren, maar om in de flow te komen en zonder nadenken te werken.

Een ander ding dat ik vandaag wil proberen is het bekijken hoe dit schilderij er uit zit in grijstinten. Ik kreeg dit idee van Jane Davies. Een ‘values’-study, zogezegd. (hoe heet zoiets in het Nederlands?)

Hieronder  vind je het.

Groetjes!
Simone

Dear readers,

Today I’m back in the ‘normal’ colors: so away from only blue, red and yellow. I missed the brightness of the other colors.
The experiment of the last days is successful anyway because I have learned something.

Today I continued with the size 20/20 cm. Quite a struggle : a lot of ‘restoration-works’ on this piece…
I think I maybe tomorrow might start again with my five-minute paintings’. Not in order to provide a “finished” piece of work, but to get into the flow and working without thinking.

Another thing that I want to try today is to see how this painting turns out in shades of gray. I got this idea from Jane Davies. A values’ study, so to speak.

Below  you can find it

Greetings!
Simone

0 Comments

Related posts:

Build your own artist website!

Check out the free video series about collage making!

Click here for my list of favorite art supplies!

Click here for my free workbook: Make Art Now!

Take a look at my wearable art!

Pin It on Pinterest