“Veel obstakels uit de weg geruimd”

Blog

Ik zocht naar een manier om efficiënter aan mijn praktijk te werken. De structuur die de training daarin biedt sprak mij aan en ik heb er ook hard aan gewerkt, met de cursusmap als leidraad. Ik had in het begin zelfs nog twijfel of ik werkelijk een praktijk zou starten en ook met welk aanbod. De training heeft mij hierin veel duidelijkheid gegeven. Ik ben nu druk met het daadwerkelijk in gang zetten van mijn praktijk en heb mijn aanbod bepaald. Ik heb er zin in en voel meer vertrouwen dan ooit .

Ook heb ik tijdens en na de training veel obstakels uit de weg geruimd, in mijn geval zaten die vooral aan de binnenkant. Maar ook over het vormgeven en naar buiten brengen van mijn werk heb ik veel geleerd. Je kunt dit in de training ook oefenen was mijn ervaring. Het contact met de andere cursisten was verrijkend. Prettig te ervaren dat je niet alleen in zo’n proces zit en dat sommige aspecten er voor de meeste mensen gewoon bij horen. Dat delen was waardevol.

Simone is een echte deskundige op dit gebied, vakkennis en haar eigen belevenissen wisselen elkaar af. Ze heeft een scherpe analytische blik en is daarbij een echt gevoelsmens met een sterke intuïtie. Haar menselijke benadering waarin alles een plek mag hebben gaf ruimte en vertrouwen. Ze is een enthousiaste en betrokken coach, fijn!

De training heeft mij geholpen echt mijzelf te durven volgen in mijn hartsverlangen. Ook ben ik heel wat kennis rijker. Ik ben er nu klaar voor om dit handen en voeten te geven in mijn praktijk!
A.N.

0 Comments

Related posts:

My favorite artists (1): Line Juhl Hansen

My favorite artists (1): Line Juhl Hansen

One of the first painters that I discovered was the Danish painter Line Juhl Hansen. I fell in love with her work at first sight, and I have been devouring her paintings on the Internet for years and years. In this blog post, I’ll let you know what I love so much about her, and I show some of her fantastic paintings.

Build your own artist website!

Check out the free video series about collage making!

Click here for my list of favorite art supplies!

Click here for my free workbook: Make Art Now!

Take a look at my wearable art!

Pin It on Pinterest