“Gebalanceerd opgebouwd geheel”

Blog

Simone leert je met haar cursus waar ze zèlf uitermate goed in slaagt met haar eigen praktijk. Ze is het levende voorbeeld van de resultaten die je kunt bereiken door het volgen van haar cursus. Ik werd direct aangesproken door wat ze te bieden had en ben daar geen moment in teleurgesteld.

Haar aanpak is zeer divers (voor elk wat wils), maar ook duidelijk één geheel. Ze laat je als het ware zien wat er mogelijk is als je haar cursus werkelijk tot je laat doordringen en open staat voor die veranderingen die nodig zijn om je praktijk tot bloei te brengen.

De stapsgewijze aanpak, het lesmateriaal en de interactie met cursus-genoten is een gebalanceerd opgebouwd geheel waarop je altijd opnieuw kunt terugvallen als je het weer even niet weet (zoals vòòr de cursus). Een aanrader voor iedereen die met hart en ziel zijn of haar werk in de wereld wil zetten.
 
Charlotte Prins – Praktijk voor Psychosynthese
Gesprekken & Verhalen
www.charlotteprins.nl

0 Comments

Related posts:

My favorite artists (1): Line Juhl Hansen

My favorite artists (1): Line Juhl Hansen

One of the first painters that I discovered was the Danish painter Line Juhl Hansen. I fell in love with her work at first sight, and I have been devouring her paintings on the Internet for years and years. In this blog post, I’ll let you know what I love so much about her, and I show some of her fantastic paintings.

Build your own artist website!

Check out the free video series about collage making!

Click here for my list of favorite art supplies!

Click here for my free workbook: Make Art Now!

Take a look at my wearable art!

Pin It on Pinterest