“Tool in handen om me te verdiepen”

Mar 15, 2013 | Blog

De training 'De basis van een bloeiende praktijk' heeft mij bij een diepe kern gebracht. De impact van de cursus is groter dan ik me van tevoren had voorgesteld en ik denk nog groter dan dat ik nu besef. De kwaliteit en het enthousiasme die Simone keer op keer liet zien is voor mij van groot belang geweest.

Er is een zaadje gepland dat mag gaan groeien de komende tijd. En ik heb een tool in handen gekregen om me steeds maar weer opnieuw te verdiepen en toe te passen op het werk in mijn praktijk.  Concreet heb ik een doelgroep gevonden die bij me past, een niche die daarbij klopt en een tekst geschreven waar ik echt in mijn stoutste dromen niet aan durfde te denken. Daarnaast heb ik concrete plannen voor de opbouw van het aanbod, gestoeid met het bepalen van de prijzen en het vormgeven van mijn nieuwe website.

Ik ben Simone en haar training dankbaar en weet dat zij een behoefte opvult waar wij als therapeuten en coaches tegen aanlopen.  Ik heb een aantal opleidingen gedaan en er is geen enkele opleiding geweest die aandacht besteed heeft aan het werkelijk neerzetten van een praktijk en welke stappen je daar concreet bij kunt zetten.

Conny Gielis, www.connygielis.nl

Sign up for my Daily Painting blog updates!!

.

0 Comments

Related posts:

My favorite artists (1): Line Juhl Hansen

My favorite artists (1): Line Juhl Hansen

One of the first painters that I discovered was the Danish painter Line Juhl Hansen. I fell in love with her work at first sight, and I have been devouring her paintings on the Internet for years and years. In this blog post, I’ll let you know what I love so much about her, and I show some of her fantastic paintings.

Comparison is the thief of joy

Comparison is the thief of joy

Comparison is the chief of joy Heel letterlijk vertaald betekent dit: ‘Vergelijken is de dief van vreugde’. Met andere...

Build your own artist website!

Check out the free video series about collage making!

Click here for my list of favorite art supplies!

Click here for my free workbook: Make Art Now!

Take a look at my wearable art!

Pin It on Pinterest