“Ik voel me zekerder over mijn aanbod”

Blog

*Ik wist nog niet zeker of ik zzp-er wilde blijven of dat ik toch een vaste baan zou gaan zoeken. Kortom, ik had niet definitief besloten of ik een coachingpraktijk zou gaan starten. En ik geef communicatietrainingen en het coaching doe ik 'erbij' dus ik wist niet zeker of het voor mij van toepassing zou zijn. Bovendien was ik nog niet klaar met mijn opleiding, dat zou nog een jaar duren, dus dacht ik dat het wellicht te vroeg was. Maar omdat ik het gevoel had dat ik het al zou kunnen, en omdat ik door de trainingen die ik geef veel in contact kom met potentiële klanten, besloot ik toch mee te doen met de training.

Het sprak me aan, dat we ook zouden gaan werken aan de zakelijke kant van het starten van een eigen praktijk. Dit is niet mijn sterkste kant. En ik vond het erg hoopvol om hierin getraind te worden die werkt vanuit (spirituele) inspiratie en al een hele weg heeft afgelegd om dit verlangen vorm te geven, en neer te zetten in 'de maatschappij'.

Ik vond het fijn dat er ruimte was voor de diepe emoties, die je door kunt maken, als je dit proces doorgaat. Ik voelde hierdoor herkenning. En omdat Simone al deze lastige weg heeft afgelegd, en hierin succes heeft behaald (gezien het aanbod en de goede teksten op de website), had ik het vertrouwen dat zij mij een stuk verder zou kunnen brengen.

In de training heb ik het inzicht verworven, dat ik het kan, en dat ik het wil, dat alle lastige emoties erbij horen, en dat ik daarin niet de enige ben. Ik heb de tekst voor mijn website bijna af. En ik voel me zekerder over mijn aanbod en de prijsbepaling.

In het traject wordt je gebracht naar jouw verlangen, naar wat er al is, er is een plek voor alle emoties en gevoelens die erbij komen kijken, en er wordt gewerkt vanuit een diepe spirituele inspiratie, en dat heb ik als heel waardevol ervaren.

Hester

0 Comments

Related posts:

My favorite artists (1): Line Juhl Hansen

My favorite artists (1): Line Juhl Hansen

One of the first painters that I discovered was the Danish painter Line Juhl Hansen. I fell in love with her work at first sight, and I have been devouring her paintings on the Internet for years and years. In this blog post, I’ll let you know what I love so much about her, and I show some of her fantastic paintings.

Build your own artist website!

Check out the free video series about collage making!

Click here for my list of favorite art supplies!

Click here for my free workbook: Make Art Now!

Take a look at my wearable art!

Pin It on Pinterest