“Helder traject met concrete stappen, een aanrader”

Mar 15, 2013 | Blog

*Voordat ik besloot om mee te doen aan het traject van Simone ‘De basis van een bloeiende praktijk’ had ik wat reserves: het was een behoorlijke investering in tijd en geld, en ik wist niet zeker in hoeverre het me echt wat op zou leveren. Maar al na de eerste sessie was ik om. Simone biedt een helder traject met concrete stappen die mij een heel andere kijk op het ondernemerschap hebben gegeven. Haar aanpak kan dienen als basis, maar ook als gereedschap om in een later stadium nog eens terug te gaan naar aspecten waar je tegenaan loopt of die je wilt versterken.

De telefonische sessies vond ik zelf heel prettig: geen reistijd, en heel efficiënt omdat je de ‘ruis’ kwijt bent van visueel contact. Weliswaar is de looptijd van het traject zelf te kort om alles helemaal uit te werken tijdens de sessies*, maar ik merk nog vaak dat ik teruggrijp op zaken die bij het traject aan de orde zijn geweest en die me helpen om verder te komen. Kortom, een aanrader!

Ineke Smits, cultureel ondernemer

‘Ik help musici met hun bedrijfsvoering zodat zij hun artistieke projecten beter kunnen realiseren’

(*naschrift Simone: omdat meerdere mensen de looptijd als kort ervoeren, voor de flinke hoeveelheid werk die er verzet wordt, is de looptijd verdubbeld: er zitten nu telkens twee weken tussen elke sessie, in plaats van één week.)

Sign up for my Daily Painting blog updates!!

.

0 Comments

Related posts:

My favorite artists (1): Line Juhl Hansen

My favorite artists (1): Line Juhl Hansen

One of the first painters that I discovered was the Danish painter Line Juhl Hansen. I fell in love with her work at first sight, and I have been devouring her paintings on the Internet for years and years. In this blog post, I’ll let you know what I love so much about her, and I show some of her fantastic paintings.

Comparison is the thief of joy

Comparison is the thief of joy

Comparison is the chief of joy Heel letterlijk vertaald betekent dit: ‘Vergelijken is de dief van vreugde’. Met andere...

Build your own artist website!

Check out the free video series about collage making!

Click here for my list of favorite art supplies!

Click here for my free workbook: Make Art Now!

Take a look at my wearable art!

Pin It on Pinterest