“Simone weet feilloos de essentie eruit te halen”

Blog

Ik wilde meer focus in mijn praktijk en besloot ondersteuning te zoeken bij het bepalen van een doelgroep. Een vriendin wees mij op het aanbod van Simone. Dit sprak mij erg aan, maar ik had mijn twijfels over het feit dat de cursus via de telefoon zou gebeuren. Hoe kan een coach je effectief op weg helpen als zij jou nooit heeft gezien?

 Dat kan dus echt! Simone voelt haarscherp aan wat er speelt en zij weet feilloos de essentie bij een ieder eruit te halen. Daarbij is zij deskundig, warm, geestig  en authentiek. Ook over de telefoon! Bovendien scheelt een telefonische cursus enorm in reistijd.

Wat mij erg aansprak van de cursus is dat het zowel de innerlijke als de uiterlijke kant van het ondernemerschap behandelt. Door de opdrachten van Simone is de zorg voor jezelf door  beoefening van de innerlijke kant gewoon onderdeel van het werk. 

Tijdens de cursus heb ik inzichten in mijzelf en in de marketing materie vergaard, ben ik tot een doelgroep gekomen en kan ik mij daardoor beter focussen op datgene wat ik goed doe en mij daarin specialiseren. Dit geeft mij rust, verdieping en nog meer plezier in mijn werk.

Als je op heldere wijze inzicht wilt krijgen in marketing gericht op ondernemende  coaches of therapeuten, uitgenodigd wil worden om zowel je binnenkant als je buitenkant  in beweging te zetten en je iemand zoekt die eerlijk en oprecht is, zuiver aanvoelt wat je nodig hebt en deskundig en duidelijk is, is deze cursus bij Simone een echte aanrader.

Jolanda van der Pol, Lifecoach

www.jolandacoaching.nl/

0 Comments

Related posts:

My favorite artists (1): Line Juhl Hansen

My favorite artists (1): Line Juhl Hansen

One of the first painters that I discovered was the Danish painter Line Juhl Hansen. I fell in love with her work at first sight, and I have been devouring her paintings on the Internet for years and years. In this blog post, I’ll let you know what I love so much about her, and I show some of her fantastic paintings.

Comparison is the thief of joy

Comparison is the thief of joy

Comparison is the chief of joy Heel letterlijk vertaald betekent dit: ‘Vergelijken is de dief van vreugde’. Met andere...

Build your own artist website!

Check out the free video series about collage making!

Click here for my list of favorite art supplies!

Click here for my free workbook: Make Art Now!

Take a look at my wearable art!

Pin It on Pinterest