“Pittige en motiverende duw in de rug”

Blog

Bedankt voor de manier waarop jij onze groep hebt begeleid tijdens de training 'De basis van een bloeiende praktijk'. Ik heb jou ervaren als een inspirerende, invoelende en ambitieuze coach en het programma als een motiverende duw in de rug. Pittig ook, want het gaat om keuzes maken, omgaan met onzekerheid en actie ondernemen. ‘Je doet dingen door ze te doen.’

De training was voor mij een vogelvlucht boven het pad naar een bloeiende praktijk. Die vlucht heeft een actieplan opgeleverd om stappen op dat pad te zetten en hobbels te overwinnen. Hoewel ik mijn ‘niche’ nog niet helemaal duidelijk heb, vormt zich geleidelijk een beeld van mijn ‘ideale cliënt’, in combinatie met mijn wensen en mogelijkheden. Een fundament om op te bouwen. De bouwstenen zijn voor ieder verschillend en ik heb ontdekt welke het beste bij mij passen. 

Het was fijn samen te werken met medecursisten en ervaringen en feedback uit te wisselen. Het werkboek en de geluidsopnamen vormen een handig naslagwerk. Wat mij betreft is het programma een aanrader. Ik wens jou en de volgende cursisten veel succes!

Hanneke Jongeling

www.hannekejongeling.nl 

 

0 Comments

Related posts:

My favorite artists (1): Line Juhl Hansen

My favorite artists (1): Line Juhl Hansen

One of the first painters that I discovered was the Danish painter Line Juhl Hansen. I fell in love with her work at first sight, and I have been devouring her paintings on the Internet for years and years. In this blog post, I’ll let you know what I love so much about her, and I show some of her fantastic paintings.

Build your own artist website!

Check out the free video series about collage making!

Click here for my list of favorite art supplies!

Click here for my free workbook: Make Art Now!

Take a look at my wearable art!

Pin It on Pinterest