“Blij dat ik mijzelf dit cadeau heb gedaan”

Mar 15, 2013 | Blog

Voor coaches en therapeuten die op zoek zijn naar hun niche of zich nu bewust worden dat ze eigenlijk geen niche hebben, is dit programma van Simone zeker aan te bevelen. In een programma van enkele weken, ondersteund door gerichte opdrachten, telefonische groepscoachsessies en feedback werk je één en ander uit. Ik ben tevreden met mijn resultaten en blij dat ik mijzelf dit programma cadeau heb gedaan. Het is ook zo dat je het programma keer op keer zelfstandig kunt blijven doorwerken. Dus het is niet iets eenmaligs.

Toegevoegde waarde zijn Simone zelf uiteraard met haar motivatie en kennis over het onderwerp. Maar ook het besloten forum waar je met medecursisten je uitwerkingen kan delen en elkaar van feedback voorziet. Ook elkaar motiveren speelt een rol in het programma. De werkboeken zijn overzichtelijk en geven prima richting om je opdrachten uit te werken.

Maaike de Bruijn

www.bewustzijninwording.nl

Sign up for my Daily Painting blog updates!!

.

0 Comments

Related posts:

My favorite artists (1): Line Juhl Hansen

My favorite artists (1): Line Juhl Hansen

One of the first painters that I discovered was the Danish painter Line Juhl Hansen. I fell in love with her work at first sight, and I have been devouring her paintings on the Internet for years and years. In this blog post, I’ll let you know what I love so much about her, and I show some of her fantastic paintings.

Comparison is the thief of joy

Comparison is the thief of joy

Comparison is the chief of joy Heel letterlijk vertaald betekent dit: ‘Vergelijken is de dief van vreugde’. Met andere...

Build your own artist website!

Check out the free video series about collage making!

Click here for my list of favorite art supplies!

Click here for my free workbook: Make Art Now!

Take a look at my wearable art!

Pin It on Pinterest