“Simone weet aan het licht te brengen wat nodig is om verder te komen”

Blog

*De stap om de cursus bij Simone te volgen lag eerst een poosje in de week. Ik wist dat ik er op een gegeven moment gebruik van zou maken.En nu was het moment daar. Met een baan die afliep en een bijna afgeronde opleiding leek het mij zeer nuttig om te weten hoe een eigen praktijk te beginnen.

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik geen betere keus had kunnen maken. 

Wat ik essentieel vind is dat het hele proces gestoeld is op leiding/weten vanuit jezelf. Simone weet bij iedere deelnemer datgene aan het licht te brengen wat nodig is om verder te komen. Dat vond ik geweldig. Ik prijs me gelukkig dat ik door de cursus een basis heb waarop ik altijd kan terugvallen. Zonder deze training had ik géén idee gehad hoe goed te beginnen!

Mirjam

 

 

0 Comments

Related posts:

My favorite artists (1): Line Juhl Hansen

My favorite artists (1): Line Juhl Hansen

One of the first painters that I discovered was the Danish painter Line Juhl Hansen. I fell in love with her work at first sight, and I have been devouring her paintings on the Internet for years and years. In this blog post, I’ll let you know what I love so much about her, and I show some of her fantastic paintings.

Comparison is the thief of joy

Comparison is the thief of joy

Comparison is the chief of joy Heel letterlijk vertaald betekent dit: ‘Vergelijken is de dief van vreugde’. Met andere...

Build your own artist website!

Check out the free video series about collage making!

Click here for my list of favorite art supplies!

Click here for my free workbook: Make Art Now!

Take a look at my wearable art!

Pin It on Pinterest