NBD|Biblion: “goed geschreven en gemakkelijk toegankelijk”

Blog

Hoe vervul je ondernemerschap met passie en bezieling? Hoe combineer je het voeren van een bedrijf met spiritualiteit? Dit boek, geschreven door iemand met een sociaalwetenschappelijke opleiding, beoogt vanuit een zeer persoonlijke visie deze vragen te beantwoorden.

De auteur, thans werkzaam als ondernemerscoach, gaat daarbij in op vraagstukken rondom visie, het doen van een passend aanbod, de organisatie en inrichting van de productie en het zoeken van verbinding met bijvoorbeeld opdrachtgevers en andere klanten.

Het boek is goed geschreven en gemakkelijk toegankelijk voor iedereen die meer wenst te weten over de vraag hoe je je hart in je bedrijf kunt leggen. Het is daarmee een inspiratiebron voor ondernemerschap. Het pretendeert geen wetenschappelijke diepgang, maar is veel meer een stimulans voor bezield ondernemerschap. Enige voorkennis is voor het lezen niet vereist. 

Ingrid van Otterlo

NBD|Biblion recensie

0 Comments

Related posts:

My favorite artists (1): Line Juhl Hansen

My favorite artists (1): Line Juhl Hansen

One of the first painters that I discovered was the Danish painter Line Juhl Hansen. I fell in love with her work at first sight, and I have been devouring her paintings on the Internet for years and years. In this blog post, I’ll let you know what I love so much about her, and I show some of her fantastic paintings.

Comparison is the thief of joy

Comparison is the thief of joy

Comparison is the chief of joy Heel letterlijk vertaald betekent dit: ‘Vergelijken is de dief van vreugde’. Met andere...

Build your own artist website!

Check out the free video series about collage making!

Click here for my list of favorite art supplies!

Click here for my free workbook: Make Art Now!

Take a look at my wearable art!

Pin It on Pinterest